Boligplaner på det gamle sygehusområde i Fåborg

Det tidligere Fåborg Sygehus har i en periode stået tomt, men nu sker der endelig noget. Der er blevet udarbejdet en plan for, hvordan det store område skal laves om til boliger. Der er i alt tale om 10.400 kvadratmeters boliger. Hensigten er at bygge videre på de tidligere rammer og lukker naturen ind.

De kommende boligkvarter vil huse boliger af mange forskellige typer og dermed også lukke op for et mangfoldigt område med plads til alle. Der vil blive bygget rækkehuse oh lejligheder med altaner bestående af både private og almene boliger. Størrelsen kommer til at svinge mellem 60-130 kvadratmeter. Udover boliger og grønne områder indeholder planen også udendørsaktiviteter af forskellig art. Lokalplanen forventes at komme til høring hen over sommeren.

Læs hele artiklen og få alle detaljer med om den kommende plan her.

Leave a Reply